VALPKUL
Stadsaktivering med Golden


VALPKUL

För valpföräldrar som behöver lite tips och råd runt att hälsa på andra hundar och miljöträning.  Ni tränar på att hälsa på andra små valpar och hur man ska tänka runt det.


VALPKUL


Valpkul är tänkt som ett komplement till valpkurs. För valpföräldrar som behöver lite tips och råd inför sommar och semester. Du får svar på en del av dina frågor. Du och din valp kommer att träffa andra små valpar. Kanske blir det de första valpkontakterna för din lilla valp.


Valp-socialisering Under ordnade former låter vi valparna hälsa på varandra. Vi tittar på kroppsspråk och pratar om hur man ska tyda deras språk. Hur ser din valp ut när den är rädda och behöver stöd. Eller hur ser din valp när de behöver hjälp att gå ner i varv.


Vi pratar om bitandet och hur du ska hantera den det.


Sommarfaror för valpar Vi går igenom lite av de faror som kan uppstå nu på sommaren.


Spökhusträning Det kan vara läskigt med ljud och märkliga underlag. Här får valparna på ett roligt sätt bygga upp självförtroende runt detta. Det blir en del av miljöträningen.

Valpkurs Schäfer Kronobergsparken Urban dogs

VALPKUL

För valpföräldrar som behöver lite tips och råd inför socialiserig och miljöträning. Ni tränar på att hälsa på andra små valpar och hur man ska tänka runt det. Läs mer här.

VASAPARKEN, SABBATSBERG 


ONSDAG 8:e Sep 19:00-20:15


Pris: 350  Kr per ekipage

      


Instruktör: Liselott Sommerdahl      Max 6 deltagare    


VALPKURS

KOMBINERA GÄRNA VALPKUL MED EN VALPKURS

OM OSS

Om oss

Vi på Urban dogs är utbildade och diplomerade hundinstruktörer, med dig och din hund i fokus.

Vi tränar med positiv förstärkning och belöningsbaserad hundträning. Vi är alla medlemmar i Sveriges Hundföretagare.